Maleri og Skulptur

Form, linje og struktur skal virke dynamiske både i mine malerier og skulpturer. I et intuitivt forløb arbejder jeg mig frem til et klart udtryk. I strukturen og penselstrøgene kan man se spor af den proces kunstværket har gennemgået.

Der kan altid arrangeres et besøg på mit værksted i Trustrup hvor jeg er en del af kunstnerfællesskabet Kunstværkstederne Djursland. Vi er 4 kunstnere som har til huse i en 430 m2 bygning. Der kan træffes aftale om et besøg, desuden holder vi med mellemrum åbne værksteder hvor man kan se færdige og igangværende værker på værkstederne og i udstillingsområdet.

KUNSTPROJEKT: LIVE MALERI VED NORDDJURSLANDS KYSTER - SOMMEREN 2020 og 2021 foregik på de lokale strande. Projektet modtog støttet fra Kulturministeriet og Norddjurs kommune. Akvarellerne var et forstudie til oliemalerierne som blev maler ved Fornæs Fyr, Sangstrup Klint, Grenå Strand, Glatved Strand, Fjellerup Strand og Gjerrild Klint. Jeg fortæller om projektet på min blog: Kunstprojekt – Livemaleri Ved Norddjurslands Kyster