Om

Som billedkunstner, skulptør og visuel kunstner kan jeg tilbyde udsmykning med maleri, skulptur og lys. Visionen med mit kunstneriske arbejde er at tilføre ny energi og kvalitet til mennesker i hverdagslivet.

Arbejdet med farver og form er en vigtig drivkraft i mit kunstneriske virke. Mit udtryk er kraftfuldt og ekspressivt, jeg forsøger at være i et optimalt nærvær i mit arbejde med formgivning af skulpturer og min bearbejdning af farven på lærredet.

Jeg arbejder både med olie- og akrylmaling, desuden bliver  pigmenter og slagmetal arbejdet ind i malerierne. Skulpturene er skabt af gips, beton eller akrylglas, de kan have bearbejdede overflader af  pigment, messing, kobber eller aluminium.

Jeg tilbyder kunstevents og kunstudsmykning til virksomheder og institutioner, samt kurser i proces- og personaleudvikling.

Kunstudsmykning kan give kvalitet, opmærksomhed og oplevelser til virksomhedens kunder og personale. Events på uddannelsesinstitutioner formidler ny inspiration til elever, undervisere og øvrigt personale.

Når jeg skaber en kunstudsmykning er jeg opmærksom på virksomhedens eller institutionens fysiske rammer. Kunstværkerne får en størrelse og et udtryk der går i samspil med de givne omgivelser. Således skabes der en helhed og dermed et inspirerende miljø.

Ofte bliver der udelukkende fokuseret på kunst som dekoration. I virkeligheden er kunst en stor ressource der har dybere betydning for mennesker og kan virke stimulerende, inspirerende og energigivende.

 

Skulpturen "Den Nye Blomst" blev skabt til open-air udstilling i The Garden Studio, sommeren 2019.

Udsmykning "Dybhavet". Skulptur, lys og video installation til Børnekulturnatten på Kulturhotellet i Rønde. 

Udsmykning "Dybhavet". Skulptur, lys og video installation til Børnekulturnatten på Kulturhotellet i Rønde. Lyd: Musiker og Komponist Niels Ulbrandt i samarbejde med publikum. Dansere: Shanghai Akademiet. Danseinstruktør: Merete Smedegaard.

"Se dine kollegaer i farver" malekursus hvor en personalegruppe maler portrætter af hinanden. Muligheden for at se og opleve hinanden igennem maleriet giver en ny kreativ dynamik.

Privatpolitik: På karinaart.com indsamles ikke personlige oplysninger. Der er således ingen brugerinformationer der bliver videregivet, solgt eller udlejet til 3. part.