Om

Jeg tilbyder kunstevents og kunstudsmykning til virksomheder og institutioner, samt kurser i proces- og personaleudvikling. Desuden tilbyder jeg portrætmaleri. Jeg maler både personlige portrætter og gruppeportrætter. Udtrykket er kraftfuldt og ekspressivt.

Målet er at tilføre ny energi, bevidsthed, unikke udtryk og værdiløft til mennesker i hverdagslivet.

Som billedkunstner, skulptør og visuel kunstner kan jeg tilbyde udsmykning med maleri, skulptur og lys. Kunstevents der giver kvalitet, opmærksomhed og oplevelser til virksomhedens kunder og personale. Samt events på uddannelsesinstitutioner der giver ny inspiration til elever, undervisere og øvrigt personale.

Udsmykning "Dybhavet". Skulptur, lys og video installation til Børnekulturnatten på Kulturhotellet i Rønde. 

Jeg har bl.a. udstillet på Den Censurerede Sommerudstilling i Janus Bygningen, Tistrup og på Leif Sylvesters Galleri. Desuden har jeg løst kunstneriske opgaver for: Messecenter Herning, Himmelstrup & Co, Datagraf, Syddjurs Kulturskole, Kulturhuset Pavillonen m.fl.

Når jeg skaber en kunstudsmykning er udgangspunktet virksomhedens eller institutionens fysiske rammer. Kunstværkerne får en størrelse og et udtryk der passer til de givne omgivelser. Således skabes der en helhed og dermed et inspirerende miljø.

Ofte bliver der udelukkende fokuseret på kunst som dekoration. I virkeligheden er kunst en stor ressource der har dybere betydning for mennesker og kan virke stimulerende, inspirerende og energigivende.

Gipsskulptur belyst med ultraviolet lys fra installation til Børnekulturnatten på Kulturhotellet i Rønde. 

Udsmykning "Dybhavet". Skulptur, lys og video installation til Børnekulturnatten på Kulturhotellet i Rønde. Lyd: Musiker og Komponist Niels Ulbrandt i samarbejde med publikum. Dansere: Shanghai Akademiet. Danseinstruktør: Merete Smedegaard.

"Se dine kollegaer i farver" malekursus hvor en personalegruppe maler portrætter af hinanden. Muligheden for at se og opleve hinanden igennem maleriet giver en ny kreativ dynamik.

Privatpolitik: På karinaart.com indsamles ikke personlige oplysninger. Der er således ingen brugerinformationer der bliver videregivet, solgt eller udlejet til 3. part.