KUNSTKURSUS VED HAVMØLLEN

Kursets fokus er det individuelle udtryk og arbejdet med maleriet er helt frit – man kan male i alle genrer: Landskabsmaleri, abstrakt, kubistisk, eller andet. Pointen er at man lader sit udtryk udvikle sig i en inspireret og flydende proces.

Den særlige natur omkring Havmøllen kan inspirere til at arbejde med farver, form og komposition på nye måder, der udvikler det kunstneriske udtryk. https://www.havmollen.dk/

Sommeren 2020 arbejdede jeg med et kunstprojekt hvor jeg malede ved havet: https://karinaart.com/blog/. Kurset vil handle om at formidle den inspiration der kan opstå, i mødet med naturen, hvor hav og land mødes.

De sidste 12 år har jeg holdt kursusforløb i Ebeltoft, Rønde, og Grenå under FOF. Desuden har jeg tidligere arbejdet som fast underviser på Horsens Kunstskole, samt holdt kurser for virksomheder og institutioner.

 

Sted: Kurset kommer til at foregå i telt, 7 meter fra vandkanten ved Havmøllen

Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft. Vi benytter Havmøllens toilet og te køkken.

Tidspunkt: d 26. - 27. juni. kl. 10 - 16

Deltagerinfo: Max. 9 kursister. Coronapas fremvises ved starten af kurset.

Materialer: Du medbringer selv materialer: Lærred/papir og akrylmaling, olie eller akvarel.

Pris: 950 kr. Der betales et depositum ved tilmelding på 150 kr. Restbeløbet betales 3 dage inden kursusstart. Ved afmelding pga. sygdom eller vejrlig tilbagebetales hele beløbet.

Forplejning: Prisen er inkl. en frokost sandwich fra Havmøllens cafe, samt kaffe, te og drikkevand. Øvrige drikkevarer kan medbringes eller tilkøbes i cafeen.

Tilmelding: på mob. 207 207 49 eller på karinaart@live.dk 

Er der meget regn og blæst på kursusdagene, bliver kurset aflyst.