Norddjurslands Kyst – Fotodokumentation

Til min store overraskelse blev jeg ofte stillet spørgsmålet: Må jeg tage et foto af dig? Mit svar var; det må du gerne, bare du sender fotos til mig. Derfor har mennesker fra nær og fjern sørget for fotodokumentation. Bl.a. fik jeg besøg af to lokale Facebook fotorapporterer. Inger og Ove er begge dygtige fotografer der skildre livet i nærområdet hver på deres måde. Deres fotofortællinger om stort og småt, deler de i lokale Facebookgrupper til glæde for mange. Andre fotografer var lokale, der blev overrasket over at der sad en kunstner og malede deres yndlings kyst.

Turister fra ind- og udland gjorde mig til et motiv i feriealbummet. Petra, en tysk kvinde som havde lært at tale perfekt dansk, kom på besøg flere gange og tog skønne fotos. ”Live Maleri Ved Norddjurslands Kystlinje” har hele tiden været en fortælling inden i mig, det var glædeligt at fremmede mennesker gjorde kunstprojektet til en del af deres fortælling. I dialogen blev der skabt en samhørighed omkring oplevelsen af at befinde sig i storslået natur.

Hermed et lille udvalg af de tilsendte fotos. Tak til fotograferne: Inger K, Ove, Tove, Jan, Inger L, Petra, Johannes, Ole og Per Ulrik.