Norddjurslands Kyst – Ved Sangstrup

I starten af august gik maleprocessen for alvor i gang. Jeg havde købt de skønneste danskproducerede olifarver hos Artifix. Lærredet på 130 x 100 cm kan virke som en drage i havvinden, derfor blev det spændt på et ministafeli der var fastgjort til min søsters gamle camping spisebord. Jeg havde udset mig klinten der blev kaldt tyskernæsen som mit motiv, men da jeg så hvordan Karlby Klint som en gigant bevægede sig ud i havet med gule marker på toppen, var der ingen tvivl i mit hjerte. Den næste tid forsøgte min kunstnersjæl at afslører klintens hemmeligheder. Her forstår man at det liv man har, kun er et kort glimt i jordklodens historie. Fyldt med respekt og gå-på-mod var jeg i gang med det officielle Kunstprojektet “Live Maleri Ved Norddjurslands Kystlinje – Sommeren 2020”.

Tak til fotografen Per Ulrik som tog det fine foto med sit old school kamera.